Rådgivning: LinkedIn för företagare – Torbjörn och Frallan

Rådgivning: LinkedIn för företagare

Vill du lära dig mer om LinkedIn? Fråga en expert 

Idag har LinkedIn över 277 miljoner användare och över en miljon medlemmar i Sverige. LinkedIn är därmed det största professionella nätverket på internet. Så hur använder man LinkedIN och hur skapar du en bra profil? Med över 10000 kontakter på LinkedIn har vi knäckt koden. Boka en rådgivning så berättar vi hur du kommer igång. 

 

Skapa en bra LinkedIn profil 

Har du en LinkedIn profil idag? Eller funderar du på att skapa ett personligt konto men vet inte riktigt hur du ska använda LinkedIn? Då grunden i LinkedIN är att nätverka så är det viktigt att se över sin LinkediN profil. Hur ser din profilbild ut? Har du sammanfattat din yrkesbakgrund? Eller bett dina vänner om rekommendationer? 

 

LinkedIn för företaget

LinkedIn kan även användas till företaget. Vill ni rekrytera och finna bra kandidater? Gå med i olika grupper? Eller sprida ert varumärke via LinkedIn? Det finns många användningsområden som du kan nyttja. Vi berättar gärna hur du kan använda LinkedIn till ditt företag. 

 

Vanliga frågor

– Hur skriver jag en bra profil? 
– Kan ni se på min profil och ge bra rekomendationer?
– Hur knyter jag nya kontakter? 
– Hur gör jag min profil mer sökbar? 
– Vad är endorsments och hur får jag fler? 
– Hur använder jag LinkedIn till företaget? 
– Hur använder jag LinkedIn inom rekrytering? 
 

Vem är rådgivningen för?

Vi har hjälpt entreprenörer och företagare i 50 olika branscher. 

För dig som vill ha fler följare, engagemang och kunder.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet

Pris för en timme: 750 kr

Rådgivare: Torbjörn Johansson & Fredrik ”Frallan” Hedenström

Du kan även ställa frågor om Instagram, LinkedIn eller Google. 

 

Rådgivare: Torbjörn och Fredrik

Vill du boka en rådgivning eller fråga oss om någonting?

Du är varmt välkommen att fylla i formuläret så kontaktar vi er inom kort. Du kan också ringa 0702669999 eller maila oss på kontakt@torbjornochfrallan.se

 

Johan Rudengren VD, Rådek
De är som enzymer. Idékatalysatorer som tillsätts för att få igång ett projekt. Och trots det ostrukturerade förhållningssättet är de marknadsledande och fortsätter att leverera.
Sofia Carlzon, VD
"Glada, positiva killar som är experter inom sitt område. De hjälper mig och min verksamhet med att få ut vårt budskap på bästa tänkbara sätt. De är fulla av idéer och ger enorma mängder med energi.”
Daniel Björk, Nordic Spice
"Glada, positiva killar som är experter inom sitt område. De hjälper mig och min verksamhet med att få ut vårt budskap på bästa tänkbara sätt. De är fulla av idéer och ger enorma mängder med energi.”

Torbjörn och Frallan

Vi vill att alla personer och företag ska ha möjligheten att marknadsföra sig via sociala medier. Att lära människor hur de ska tackla marknadsföring på nätet är en passion för oss.

Vi hjälper er mer än gärna med Facebook, Instagram, Google, Trendspaning och Affärsutveckling.