Allt är ett

Allt är ett

Elaine Hillerström erbjuder konsulttjänster med verksamhetsstöd, analys och utveckling inom ledarskap, arbetsmiljö och säkerhetsfrågor och har sin bas i Västerås och Stockholm.

Hon har över 20 års erfarenhet från transport- och byggbranschen men välkomnar även andra slags kunder. Utöver det driver hon en kreativ verksamhet där konst, hälsa och musik får verka tillsammans i en härlig symbios.

I Alltärett hjälper jag företag att få en bättre lönsamhet, berättar Elaine. Jag gör bland annat verksamhetsanalyser så att de kan se vad de kan förbättra och komma framåt samt under vilken tid som arbetet bör göras. Jag går helst inte in och skapar rutiner utan jag går in mer och styr upp vad som behöver göras. Hälsa är även en viktig bit – vilket gör att vi även arbetar med meditation, mindfullness och yoga.

Elaine har under sitt yrkesverksamma liv varit på olika chefs- och ledarpositioner varför hon också brinner för ledarskapsfrågor vilket hon även stöttar andra med i sin verksamhet. Det är där det börjar, menar hon, hos ledningen. Man måste börja där för att få ordning på resten.

Utöver konsulttjänster har Elaine ett kreativt ben där hälsa och konst möts i Hillerströms Art. Det startade som en hobby med konst och musik. I Elaine´s ateljé har idag olika hobbykonstnärer möjlighet att visa upp sina alster.

Elaine gick för inte så länge sedan en kurs i digital marknadsföring för att damma av sina kunskaper och för att vässa sin egen marknadsföring. Därefter sökte hon en webbyrå som kunde hjälpa henne framåt och förstå hennes behov, utan ”flum” som hon kallar det.

Jag kontaktade sexton olika webbyråer innan jag fann Torbjörn & Frallan.

Jag upplevde att många bara ville sälja på mig deras tjänster och lovade guld och gröna skogar utan att riktigt förstå mig. Torbjörn & Frallan var annorlunda och kändes jordnära och mänskliga från start. De trodde på mig och mitt företag och det var viktigt för mig! Vi har ett bra samarbete och jag är med och lär mig. Jag vill veta hur man gör för att kunna sköta och förstå marknadsföringen bättre. Torbjörn & Frallan har lärt mig att skapa medvetenhet, engagemang och ambassadörer för att lyckas – och det har fungerat väldigt bra. Jag har höga hit rates på båda mina verksamhetsdelar! Google-annonseringen sköter de helt åt mig.

 

Som för alla egna företagare är tiden det dyrbaraste man har och trots att hon kan en hel del själv, avslutar Elaine:

Jag har lärt mig att skriva och tänka rätt när jag marknadsför mig på Facebook. Men ju mer mitt företag växer, desto mer får nog Torbjörn & Frallan ta över… Jag kommer garanterat att fortsätta att arbeta med dem!

366 494 Torbjörn och Frallan