Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring

Vi hjälper företagare med deras digitala marknadsföring genom utveckling av deras digitala budskap samt annonsering via sociala medier och Google.

Vill du utveckla din digitala marknadsföring?

Vi hjälper företagare från 1-25+ anställda att bygga och förnya deras hemsidor. De ska vara responsiva och mobilvänliga samt moderna och tydliga. Målet för oss är alltid att se över företagets varumärke för att applicera det på nätet för att öka trovärdighet och försäljning.

Att annonsera och ha en digital närvaro på nätet kan hjälpare företagare att sälja fler produkter och tjänster. Det behöver inte kosta skjortan utan med väldigt kostnadseffektiva strategier kan du börja smått och sedan skala upp.

Vi försöker alltid hitta ett sätt där vi möjliggör att vi kan räkna på affären. Det kan vara Facebook, Instagram eller Google. Det spelar egentligen ingen roll vilken kanal det är, utan vilket syfte, målsättning och effekt kanalen har. Vi jobbar efter resultat och långsiktighet.

VANLIGA FRÅGOR
 • Hur mycket kostar det?
  Beror på, vi gör nya hemsidor från 15′ uppåt, men har uppdaterat sidor på ett par timmar för att få samma effekt som kunden efterfrågar.
 • Hur lång tid tar det?
  Vi brukar säga att en ny hemsida skapas på max 1-3 månader.
 • Kan vi hantera hemsidan själv?
  Ja, vårt mål är alltid att kunden själv ska kunna administrera hemsidan för enklare uppdateringar, vi erbjuder ju självklart support och utbildning ingår alltid.
 • Behöver man alltid skapa en ny hemsida?
  Nej, du behöver inte alltid skapa en ny hemsida, vi försöker alltid se om det finns en möjlighet att uppdatera den befintliga först och främst. Målet med hemsidan är att det ska ge er ökad försäljning och ett starkare varumärke. Då är inte alltid en ny hemsida det första steget att ta.
 • Kostar det något att få en utvärdering av vad just vi behöver göra?
  Nej, vi bjuder alltid på en kostnadsfri rådgivning för att vi ska tillsammans se på vad som behövs göras för att öka försäljningen på nätet.
 • Binder vi oss på något avtal?
  Nej, vi erbjuder ett supportavtal för uppdateringar av wordpress, men det är inget krav, utan enbart i syfte av att det underlättnar.
 • Sitter ni som en webbyrå i Eskilstuna eller jobbar ni över hela landet?
  Vi har Skype-träffar till vanliga möten med kunder från hela vårt avlånga land.

Ring och boka kostnadsfri rådgivning på:
0702-66 99 99

CASES
PERSONLIGA KONTAKTUPPGIFTER

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss direkt genom att ringa Fredrik eller fyll i vårt formulär här nedan.

Digital Marknadsföring

Kontakta oss
Torbjörn & Frallan
Digital Marknadsföring

Kontaktformulär

FÖRSTA MÖTET ÄR ALLTID KOSTNADSFRITT MED OSS.

Kunder & samarbetspartners

Ring och boka kostnadsfri rådgivning på: 0702-66 99 99