bild8

Hemsida & webbdesign

Vill du ha hjälp med att utveckla ert företags hemsida?

Vill du utveckla eller bygga en ny hemsida?

Vi hjälper företagare från 1-25+ anställda att bygga och förnya deras hemsidor. De ska vara responsiva och mobilvänliga samt moderna och tydliga. Målet för oss är alltid att se över företagets varumärke för att applicera det på nätet för att öka trovärdighet och försäljning.

Våra kunder är allt från kryddfabriker, stålindustri till naprapater och hotell. Vi arbetar med alla olika typer av brancher för att tillfredsställa deras behov. Målet för oss är att se till att hemsidan får in fler förfrågningar. Därför arbetar vi för att öka synligheten på Google samt använda Google AdWords för att öka tillströmningen av besökare och utvecklar sidan för att annonseringen ska betala tillbaka sig.

VANLIGA FRÅGOR
 • Hur mycket kostar det?
  Beror på, vi gör nya hemsidor från 15′ uppåt, men har uppdaterat sidor på ett par timmar för att få samma effekt som kunden efterfrågar.
 • Hur lång tid tar det?
  Vi brukar säga att en ny hemsida skapas på max 1-3 månader.
 • Kan vi hantera hemsidan själv?
  Ja, vårt mål är alltid att kunden själv ska kunna administrera hemsidan för enklare uppdateringar. Utbildning ingår alltid och vi erbjuder även webbsupport för de kunder som vill ha detta.
 • Behöver man alltid skapa en ny hemsida?
  Nej, du behöver inte alltid skapa en ny hemsida, vi försöker alltid se om det finns en möjlighet att uppdatera den befintliga först och främst. Målet med hemsidan är att det ska ge er ökad försäljning och ett starkare varumärke. Då är inte alltid en ny hemsida det första steget att ta.
 • Kostar det något att få en utvärdering av vad just vi behöver göra?
  Nej, vi bjuder alltid på en kostnadsfri rådgivning för att vi ska tillsammans se på vad som behövs göras för att öka försäljningen på nätet.
 • Binder vi oss på något avtal?
  Nej, vi erbjuder ett supportavtal för uppdateringar av wordpress, men det är inget krav, utan enbart i syfte av att det underlättnar.
 • Sitter ni som en webbyrå i Eskilstuna eller jobbar ni över hela landet?
  Vi har Skype-träffar till vanliga möten med kunder från hela vårt avlånga land.

Ring och boka kostnadsfri rådgivning på: 0702-66 99 99

CASES
Nordic Spice

Utveckling i WordPress, sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Nordic Spice har även köpt webbsupport och annonserat via Facebook för att stärka deras varumärke samt öka deras försäljning.

Ekwit

Utveckling i WordPress, sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Ekwit har även köpt annonsering via Google AdWords för att öka deras förfrågningar.

Baz Hemservice

Utveckling i WordPress, sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Baz Hemservice har även köpt Google AdWords och Facebook för att öka deras förfrågningar via deras hemsida.

PERSONLIGA KONTAKTUPPGIFTER

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss direkt genom att ringa Fredrik eller fyll i vårt formulär här nedan.

Kontakta oss
Torbjörn & Frallan

Kontaktformulär

FÖRSTA MÖTET ÄR ALLTID KOSTNADSFRITT MED OSS.

Kunder & samarbetspartners

Ring och boka kostnadsfri rådgivning på: 0702-66 99 99