Langes Gummiverkstad

Langes Gummiverkstad

En rullande verksamhet

Langes Gummiverkstad erbjuder komplett däckservice för personbilar, lastbilar och traktorer. Det är ett familjeföretag i fjärde generation, som sysslat med däck i över ett sekel.

Fredrik Lange är 50 år och har arbetat på Langes gummiverkstad i 33 år – eller med andra ord hela 66% av sitt liv. Det var hans gammelfarfar som 1921 startade verksamheten i Eskilstuna.

Jag arbetar främst med kundmottagning, däckförsäljning och har kundkontakt via telefon, berättar Fredrik. Vi har mycket återkommande kunder; efter många år i branschen har vi jobbat upp ett gott rykte.

Langes gummiverkstad är experter på det mesta som har med däck att göra, som däck-reparationer, -förvaring, -balansering och underhåll. De gör även AC-service, hjulinställning, bilservice.

Langes gummiverkstad erbjuder även reservdelar till personbilar, SUV:ar, husbilar, husvagnar, släpkärror, lätta lastbilar, skottkärror, gräsklippare, lantbruksmaskiner, motorcyklar, mopeder, pistmaskiner med mera. 

Langes gummiverkstad finns på två adresser i Eskilstuna.  På Torshällavägen tar man hand om personbilar och det är också här Fredrik arbetar. På Mått Johanssons väg servar man lastbilar och traktorer.

En återkommande aktivitet som de har är ”Hjulfest på sommaren!” Ett jippo med roligt namn och sköna priser, då man under en vecka innan semestern säljer ut både däck och fälgar. Det är mycket uppskattat bland våra kunder! 

Torbjörn & Frallan har sedan några år hjälpt Langes Bilverkstad med Google och Facebook.

Vi hade en Facebook-sida tidigare också, men den användes inte, säger Fredrik. Nu gör vi inläggen själva men annonseringen tar Torbjörn & Frallan hand om. De har lärt oss att inläggen ska vara hyffsat snygga, med skärpa och bra ljus och gärna med bilder på personalen så att man ser vem som finns i verksamheten och får ett intryck av vilka vi är.

Google Ads & Sökmotoroptimering höll vi inte på med alls innan Torbjörn & Frallan. Nu när vi har fått den hjälpen märker vi att folk hör talas om oss och ser våra kampanjer. Det finns ingen anledning att marknadsföra sig om man inte når ut rätt. Men det gör vi nu, med hjälp av Torbjörn & Frallan!

366 494 Torbjörn och Frallan