Thinea

Thinea

Brinner för säkerhet

2014 började Lars Johdet med brandsäkerhet, som anställd. 2020, tog han klivet, trotsade den rådande pandemin och startade eget med fokus på att brand-skydda fastigheter och företag. 

Det var dags, jag ville vara egen, kunna styra min tid och arbeta på mina villkor. Det fick bära eller brista och nu i efterhand kan jag säga att anledningen till att det gick så bra, och fortfarande gör det, är Torbjörn & Frallans förtjänst. 

Eftersom pandemin gjorde det omöjligt att resa runt och besöka företag gjorde Google annonsering jobbet åt mig, jag kunde etablera en första kontakt med mina kunder digitalt för att sedan komma överens om att besök. Ofta hade företagen rutiner för covid vi kunde förhålla oss till och kunden kände sig tryggare än om vi hade dykt upp på ett spontanbesök.

Vi kom i kontakt med Torbjörn & Frallan via BNI, då vi satt i samma grupp och fattade tycke för varandra. De gav ett seriöst intryck direkt. Deras upplägg med fast arvode och satt budget för annonsering känns trovärdig och genuin; jag kan känna mig helt trygg i att om de säger åt mig att öka budgeten är det för att min verksamhet kommer tjäna på det, inte vice versa. 

Torbjörn och Frallan sköter min Google annonsering och det är den enda marknadsföringskanalen vi behöver i dagsläget.

Lars skrattar, jag har gett Instagram och Facebook ett ärligt försök men med handen på hjärtat, det är så sjukt tråkigt och våra kunder hittar oss via Google tack vare Torbjörn & Frallan. I dagsläget är Google vårt enda fokus. Jag kan men handen på hjärtat säga att det är enbart Torbjörn & Frallans förtjänst att det gått så bra under vårt första år. Det och att vi brinner för säkerhet, givetvis.

366 494 Torbjörn och Frallan