Torbjörn Johansson

Google-Ads, Facebook-Ads & Konverteringsgeni

Konverteringsproffs. Älskar siffror, grafer och att skapa lönsamhet.

5 års master-utbildning inom innovation, trendspaning och marknadsföring samt 25 års erfarenhet med marknadsföring på nätet. Det gör att Torbjörn har en av de skarpaste hjärnorna inom digital marknadsföring i världen.

Torbjörn Johansson

Google-Ads, Facebook-Ads & Konverteringsexpert

Konverteringsgeni. Älskar siffror, grafer och att skapa lönsamhet.

5 års master-utbildning inom innovation, trendspaning och marknadsföring samt 25 års erfarenhet med marknadsföring på nätet. Det gör att Torbjörn har en av de skarpaste hjärnorna inom digital marknadsföring i världen.

Fredrik ”Frallan” Hedenström

Brainstorming, webbdesign & ekonomi

Webbdesigner ut i fingerspetsarna. Slukas upp av problemlösning, nya idéer och utmaningar.

Började som ung, redan vid 8 års ålder hade han byggt sin första hemsida. Med lång erfarenhet av försäljning inom digitala skärmar samt reklam och tryck. Han har också drivit ett café, ett dansföretag, musikföretag, massagestudio samt har byggt över 300 hemsidor i sina dagar. Ingen dålig bedrift må man säga.

Rickard Granander

Platschef & säljare i Eskilstuna

Med ett liv som elitidrottare och företagare har han blivit en flitig och skicklig kommunikatör.

20 år av företagande har lett honom till att bli en kommunikatör av rang. Inkännande, lugn och arbetar efter ”två öron, en mun”. Ambitiös och ivrig att hjälpa människor att digitalisera deras marknadsföring. Ett perfekt komplement till Torbjörn och Fredriks energi.

Hej kunder, nya besökare och samarbetspartners!

År 2021 har varit ett blomstrande år för oss på Torbjörn och Frallan. Ökad omsättning och lönsamhet. Vi är lyckosamma som arbetar med digital marknadsföring och kan på 100% arbeta fjärrstyrt. Det har visat sig att det är lika effektivt att ha möten, föreläsningar och workshops via teams som det är att träffas i riktiga livet. Det är vi tacksamma för.

Torbjörn och Frallan anlitar platschef för att stärka närvaron i Eskilstuna.

För att stärka vår närvaro i Eskilstuna så anlitar vi Rickard Granander som platschef och säljare. En otroligt kompetent och härlig individ som kommer att tillföra mycket till vårt team.

2022. Nu kör vi. Nu spräcker vi 3 miljoners vallen.

Till alla våra samarbetspartners och kunder som lagt deras digitala marknadsföring i våra händer. Utan er hade vi inte haft möjligheten att utvecklas till de individer och digitala strateger som vi är idag. Det är en ständigt utvecklande och iterativ bransch vi arbetar inom. Snabba puckar och lärorikt. Tack.