webbyra

Om oss

ELDSJÄLAR FÖR SITT YRKE

Vi är dem vi är. Klychigt och sant. Med över 15 års erfarenhet av webbshoppar, internetcommunities och andra webbprojekt har vi lärt oss de fundamentala i försäljning på nätet.

Efter att ha känt varandra i 8 år så valde vi att starta företag tillsammans för 3 år sedan. Det är ett av de bästa besluten vi tagit i våra liv. Att vara så olika men lika samtidigt, betyder en otroligt snabb personlig utveckling och förståelse för andra människor. Att driva företag var otroligt tufft i början med långa arbetstider och en osäker ekonomi, de är någonting vi ser hos många företagare idag, en osäkerhet i allt man behöver lära sig. Det är samma för oss. Vi outsourcar det vi är mindre bra på och arbetar på det vi är bäst på. I början var de såklart inget alternativ utan då gjorde vi allt, allt som glittrade hoppade vi på för att se vilken bana vi skulle ta. Till slut hittade vi en väg och en lucka på marknaden som digitala strateger och webbutvecklare. Det är det roligaste som finns att få arbeta med människor som vill utveckla deras verksamheter och verkligen har passion över det dem arbetar med. Vi träffar ägare från alla olika brancher, stålindustrin, hotell & restaurang till bokföring. De flesta framgångsrika vi har träffat jobbar liknande, gör det du är bäst på, outsourca resten eller i några fall och i större bolag anställ internt.

 

Varför pratar vi om detta? Jo, för de är vad som definierar oss. Vi älskar innovation, trendspaning, marknadsföring och socialt entreprenörskap. Att hitta det spåret vi brinner för och som vi är nu, stabilare än någonsin och har roligare än någonsin. De är därför vi gör detta, för att träffa människor som har passionen som oss. Att samarbeta med människor som brinner för deras yrke får vi all extra energi vi behöver.

 

Vi vill tacka alla kunder, över 200 stycken, som har arbetat med oss och hjälpt oss till dit vi är idag. Alla rådgivare, mentorer, människor vi har träffat under våra tre år som företagsledare har banat väg till det vi är idag och det vill vi tacka extra mycket för.

Kontaktformulär

Vill du veta mer om oss? Kontakta oss via formuläret här nedan så hör vi av oss.